Γεννήθηκα στο όμορφο νησί του Αιγαίου, τη μυροβόλο Χίο. Εκεί που η ανάσα των ανθρώπων μυρίζει μαστίχα και οι μπαξέδες νοτισμένο χώμα και γιασεμί. Σ’ ένα νησί ταξιδιάρικο, που με έμαθε ν’ αγαπώ τη ζωή, τους ανθρώπους, τη φύση.... τα βιβλία.

Περισσότερο απ’ όλα όμως αγαπώ τα παιδιά κι έτσι αποφάσισα να γίνω δασκάλα. Να μπορώ κι εγώ να μεταδίδω στα παιδιά την αγάπη για τη μάθηση, να τους δίνω τα εφόδια για να σταθούν με δύναμη κι αποφασιστικότητα στα πόδια τους μέσα στον κόσμο. Ταυτόχρονα άρχισα να γράφω βιβλία για παιδιά. Πίστευα πως ένα στυλό και λίγο χαρτί μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ολοζώντανο, μαγικό κόσμο. Τόσο αληθινό όσο και οι αναμνήσεις, τα συναισθήματα, η γνώση, η χαρά και η λύπη που φωλιάζουν μέσα μας καθώς διαβαίνουμε τη ζωή.

 Η αγάπη μου για την εκπαίδευση με παρακίνησε να συμμετάσχω στη συγγραφή των καινούριων βιβλίων των θρησκευτικών για τα παιδιά της Γ΄ και Δ΄ δημοτικού, που διδάσκονται στα σχολεία από το Σεπτέμβριο του 2006.

Η αγάπη μου για το παιδικό βιβλίο με οδήγησε σε μια έρευνα διδακτορικής διατριβής η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύντομα θα δημοσιευθεί. Έχει τίτλο:  Άτομα με ειδικές ανάγκες στο  Ελληνικό -  παιδικό  -  λογοτεχνικό βιβλίο  (1975  -  2000).